Diensten

Car Detailing Noord bied een breed scala aan diensten en mogelijkheden aan zowel (auto) bedrijven als aan particulieren.

Een paar voorbeelden:
– U wilt uw auto verkopen
– U moet uw auto voor de lease inleveren
– U gaat trouwen en wilt dat uw auto extra opvalt
– U heeft een bedrijfsvoertuig welke uw visitekaartje is
– U bent een fanatieke autoliefhebber die zijn auto in topconditie wil houden
– U heeft een speciale auto zoals een oldtimer met veel chroom, speciale lak etc.
– U heeft weinig of geen tijd, mist de kennis of de materialen/ruimte

Zowel particulieren als (auto)bedrijven ben ik op diverse manieren graag van dienst.

Car Detailing Noord is geen grootschalig autopoetsbedrijf waarin vele auto’s binnen een zo kort mogelijke tijd klaargestoomd moeten worden. Er wordt altijd maar 1 auto per keer behandeld, zodat alle concentratie en tijd daarop gericht kan worden. Hierdoor ligt de focus des te meer op perfectie. Dit maakt een groot verschil in wachttijd. Zorgt voor heldere communicatie, goede afspraken en geeft duidelijkheid.

EenĀ  ander verschil ziet u terug in de producten die ik gebruik: hoogwaardig, kwalitatief bewezen en altijd eerst getest op eigen voertuigen en eigen ervaring. Een paar voorbeelden zijn: Mequiar’s (ultimate selectie), Chemical Guys, Smartwax, 3M, Gyeon, Menzerna, Autoglym en Labocosmetica van Mafra.

Car Detailing Noord beschikt over een eigen professionele werkplaats.

Wij zijn gevestigd aan de Rijksweg 93 in Ten boer.

Er is een bushalte op loopafstand en er zijn leenfietsen beschikbaar en wij zijn momenteel bezig met een leenauto, hopelijk is deze er op korte termijn. Tot die tijd is een lift terug en meer uiteraard bespreekbaar als het echt niet lukt met halen/brengen.